EATON

Account Manager Laagspanning Projecten Mid Market - Regio Oost en West

Description de fonction

Eaton Industries is de Benelux-verkooporganisatie van Eaton Corporation. Eaton is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing, beveiliging en distributie van elektrische energie en levert een breed pakket systemen, componenten en diensten voor industriële toepassingen. Eaton Industries is ontstaan door het samengaan van Eaton en Cooper Safety. Een klantgerichte benadering en totaaloplossingen van duurzame, innovatieve en betrouwbare producten zijn de pijlers van het succes van Eaton in de Benelux. Eaton medewerkers weten hun positieve energie om te zetten in een waardevolle klantrelatie en bezitten een gedegen kennisniveau om klanten van optimaal advies te voorzien. De verkooporganisatie heeft vestigingen in Luxemburg Stad, Groot-Bijgaarden (België), Zaltbommel en Hengelo. Ter uitbreiding van het verkoopteam op de locatie Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar:
Account Manager Laagspanning Projecten Mid Market - Regio Oost en West Vlaanderen

De BeLux Residentieel & Tertiaire binnen- en buitenverkoopteams werken dagelijks in een dynamische projectenmarkt met nationaal en internationaal georiënteerde opdrachtgevers. De focus van de verkoopteams ligt voornamelijk op de Commercial Buildings markt. De werkzaamheden concentreren zich hoofdzakelijk op het creëren van pull / vraag alsook het beïnvloeden en ontzorgen van kleine en middelgrote installateurs en eindgebruikers met technische en facilitaire diensten. De Account Manager rapporteert aan de Sales Manager Tertiaire Belux.

Wat verwachten we van jou?
Je bent omzet- en budgetverantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen je klantengroep. Je ontwikkelt plannen op basis van de visie en strategie van Eaton. Je houdt je bezig met het opbouwen, onderhouden, versterken en uitbreiden van duurzame relaties. Je adviseert potentiële- en huidige relaties over de integrale concepten die Eaton te bieden heeft, zowel in commercieel als in technisch opzicht om doelstellingen van onze opdrachtgevers te behalen. Je houdt je voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Je werkt nauw samen met andere verkoopteams op de Belgische markt, Business Units en Central Marketing om gezamenlijk succesvol te zijn. Je kunt zowel op (elektro-)technisch als op commercieel niveau acteren en daarnaast ben je initiatiefrijk, een creatieve denker en een zelf starter. Je bezoekt de bestaande klanten van Eaton en actief in het genereren van new business.

Beantwoorden van technische-, ontwerp-, plannings-, en commerciële vragen. Je staat garant voor het verstrekken van technisch doordachte adviezen en technische applicatie ondersteuning, al dan niet via ondersteunende interne diensten, met betrekking tot het laagspannings- Power Distribution / Bordenbouw portfolio. Vertalen van klantseisen in value propositions en complete bordenbouwspecificaties. Voor projecten opstellen c.q. beoordelen van specificaties, uitvoeren van engineering en calculatie gezamenlijk met interne diensten. Laten opstellen en het zelf beheren van offertes.

Profil recherché

Kennis & Ervaring
Je hebt minimaal een afgeronde bachelor opleiding in een technische discipline (Electrotechniek) en/of een commerciële opleiding. Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt een sterke, initiatiefrijke persoonlijkheid met een duidelijke commerciële visie en strategisch inzicht. Je brengt zaken in beweging en hebt gevoel voor ondernemerschap. Je kunt goed analyseren en je hebt een probleemoplossend vermogen en je kunt snel en flexibel reageren op een veranderende situatie. Je werkt inspirerend, doortastend en resultaatgericht. Door je enthousiasme weet je mensen te overtuigen en te binden. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift. Franse taal is een pré. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

Stuur je Engelse cv.

Waarom kies je voor Eaton?
Met onze innovatieve manier van denken dragen wij bij aan een duurzame wereld. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij natuurlijk ook graag wat voor terug. Daarom bieden wij een salaris passend bij je opgedane werkervaring, een permanent dienstverband, hospitalisatie- en groepsverzekering, een aantrekkelijke bonusregeling, leaseauto, mobiele telefoon, laptop, maaltijdvergoeding, 20 vakantiedagen en 12 Adv-dagen.

Inclusie en diversiteit – openheid voor diversiteit vergroot onze toegang tot het beste talent. Inclusie stelt ons in staat om dat talent volledig te benutten.
Leren en ontwikkeling – we investeren in onze werknemers voor de lange termijn – niet alleen met salaris en voordelen, maar met doorlopende leer- en ontwikkelingsmogelijkheden die beschikbaar worden gesteld via Eaton University.
We moedigen interne doorgroei- en promotiemogelijkheden aan.
Vitaliteit – Wellness bij Eaton is meer dan een programma, het gaat om het veranderen van de omgeving door de juiste hulpmiddelen aan te bieden om werknemers in staat te stellen dat mogelijk te maken.

Informations complémentaires

Localisation de l'offre d'emploi: Groot Bijgaarden (home office)
Contrat Offert: CDI
Expérience requise: 2 - 5 ans exp.
Diplôme requis: Bachelier

Contact - Postuler

EATON | | luciapostorino@eaton.com |

 Postuler directement

Emplois similaires

Recherche rapide

   Publier mon cv

Être alerté par mail?

plus de critères?
 Postuler à cet emploi