Description de fonction

Ghost in a Bottle, gelegen in Hoeilaart, is producent van premium spirits en alcoholvrije distillaten in Belgie. Ze brengen nieuwe, unieke en karaktervolle producten op de markt, met focus op smaak en beleving. Enkel de beste, natuurlijke ingredienten worden gebruikt voor de creatie van moderne (non-)alcoholische spirits met authentieke smaken. Door de continue aandacht voor kwaliteit hebben ze ondertussen meerdere internationale awards op hun naam. Wegens de aanhoudende groei zijn ze op zoek naar een
n
nACCOUNT MANAGER (regio in overleg te bepalen)
n
nAls Account Manager word je samen met de zaakvoerder verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van Ghost in a Bottle. De regio zal in overleg bepaald worden in functie van woonplaats en voorkeur. Binnen jouw regio zorg je voor de opvolging van bestaande klanten, voornamelijk wijnwinkels, spirit speciaalzaken of lokale handelaars die op zoek zijn naar producten met meerwaarde. Daarnaast werk je actief aan de verdere uitbouw van jouw regio, steeds gebaseerd op een sterk servicegerichte en authentieke aanpak.
n
nWaarom kiezen voor Ghost in a Bottle '
n- Je komt terecht in een vooruitstrevende en ambitieuze werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en vrijheid van werken.
n- Je krijgt de kans om het verhaal van Ghost in a Bottle mee vorm te geven en mee te groeien naargelang je eigen ambities en verwachtingen.
n- Je vertegenwoordigt kwalitatieve producten die al meerdere internationale awards gewonnen hebben.
n

Profil recherché

Wie zoeken wij '
n- Je hebt uiteraard een grote interesse in de wereld van dranken en je wil hier steeds in bijleren.
n- Je bent commercieel sterk, kan goede zakelijke relaties opbouwen maar je slaagt er ook in om een verkoop af te sluiten, je gaat resultaatgericht te werk.
n- Waarden als innovatie, professionaliteit en authenticiteit sluiten aan bij jouw persoonlijkheid.
n- Je voelt je niet te goed om af en toe zelf leveringen te doen.
n- Een goede kennis Frans (gesproken) is noodzakelijk aangezien ze ook goed vertegenwoordigd zijn in het Franstalige landsgedeelte.
n

Informations complémentaires

Localisation de l'offre d'emploi: Hoeilaart
Contrat Offert: CDI
Expérience requise: expérience
Diplôme requis: diplôme

Contact - Postuler

Ghost in a Bottle via HR voor KMO | | ghostinabottle@hrvoorkmos.be |

 Postuler directement

Emplois similaires

Recherche rapide

   Publier mon cv

Être alerté par mail?

plus de critères?
 Postuler à cet emploi