Uitvoerig Zoek

7 vacatures  kok Vlanderen

vacatures 1 - 7

Kok vliegende ploeg met groeipotentieel regio antwerpen/mechelen

  ISS Facility Services   Antwerpen, mechelen

U staat in voor de mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van koude en warme gerechten, het coördineren en superviseren van de werkzaamheden van de keukenhelpers bij verschillende bedrijven/rusthuizen/ziekenhuizen in de regio Vlaanderen. Uw taken: 

vacature - 12 uren geleden   2 - 5 j. ervaring Geen graad

Chef kok

  DELHAIZE   Zellik

Als chef kok stuur je het keukenpersoneel aan en sta je in voor het uitvoeren van de bereiding en bediening van verschillende soorten maaltijden (warme maaltijden, belegde broodjes, koffie, etc.).  jouw rol is om op een efficiënte manier gezonde en kwalitatieve maaltijden aan te bieden aan ons personeel en externe bezoekers.

vacature - 12 uren geleden   2 - 5 j. ervaring Bachelor

Polyvalente kok met groeipotentieel aalst - antwerpen - brussel

  ISS Facility Services   Brussel, antwerpen, aalst

U staat in voor de mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van koude en warme gerechten, het coördineren en superviseren van de werkzaamheden van de keukenhelpers bij verschillende bedrijven/rusthuizen/ziekenhuizen in Vlaanderen . Uw taken: 

vacature - 12 uren geleden   2 - 5 j. ervaring Geen graad

Kok vliegende ploeg met groeipotentieel aalst - antwerpen - brussel

  ISS Facility Services   Brussel, antwerpen, aalst

U staat in voor de mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van koude en warme gerechten, het coördineren en superviseren van de werkzaamheden van de keukenhelpers bij verschillende bedrijven/rusthuizen/ziekenhuizen in Vlaanderen . Uw taken:  1.

vacature - 15 uren geleden   2 - 5 j. ervaring Geen graad

Zelfstandig werkende kok bij een bedrijf regio puurs

  ISS Facility Services   Puurs

U staat in voor de mise-en-place, schikken en garneren van koude en warme gerechten, het coördineren en superviseren van de werkzaamheden van de keukenhelpers bij een bedrijf in Puurs . U ressorteert onder de chef gerant. Uw taken: 1. Vo

vacature - 20 uren geleden   2 - 5 j. ervaring Geen graad

Hulpkok

  S&r rozebroeken   Gent

Description  Hulpkok - Gent Je rapporteert aan je leidinggevende; Je kan zowel in teamverband als zelfstandig functioneren;

vacature - 13 dagen geleden   2 - 5 j. ervaring Geen graad